Det är Maj nu!

Den 18 Maj 2010, och jag är sanslöst dålig på att skriva här.
Inte för att skryta, men jag har ett hektiskt liv. Tror närmare bestämt att det är mer än 2 veckor sedan jag tog ett bloss av något slag, flera månader sen jag slutade snusa, och håll nu i hatten, kanske 2 veckor sedan jag började springa! springa! på riktigt, alltså seriöst, kanske 7 km.
Varje morgon när jag går upp tar jag en timeout sen tar jag på mig gympadojorna och drar, Och varje morgon när jag kommer hem känner jag mig lika stolt, lika jävla underbara känsla.
Jobbigt när man precis ska börja, men när man väl kommit hem så…
Lite som att förda barn tror jag, Det känns värt efteråt!
Har seriöst tänkt att jag ska börja träna på gym också, tänk vad duktig jag skulle vara då.

Jag och baby sitter hos mami nu. Hon åker till Finland inatt. Till ett spahotell (fusikis). Någon måste väl ta hand om hunden, och eftersom jag tjatade så för 8 år sedan (eller hela mitt unga liv egentligen) får jag dra nitlotten. Inget illa alls, han är ganska gó.

Det som är bra med att komma hem till mamma är att kylskåpet inte ekar, här finns det mat till att mätta hela afrika tror jag, nästan. Sen är allt så städat och fint. Vart man än kollar är det fint. Mamma har ett fint hem.
Att sova på en bäddsoffa är kanske inte lika mysigt. Men maten överväger det. Jag som vart duktig och sprungit, levt på havregrynsgröt och annat diverse sockerfri mat ska nu frossa ;)

Ciao!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu